Vi på Forena vill välkomna dig som är chef idag till vårt webinar med temat ”Det utmanande samtalet- hur förbereder jag mig som chef"? 

Att hantera ett svårt samtal är utmanande för de flesta chefer och ledare. Extra utmanande är det i tider av förändring såsom vi befinner oss i nu. När människor möts i dialog uppstår ibland situationer som känns utmanande. Någon av parterna känner sig trängd, åsidosatt eller ifrågasatt och det tar mycket kraft som chef att hantera detta. I det praktiska arbetslivet uppstår dessa situationer ofta för medarbetare i samband med uppsägningar, organisationsförändringar eller om man inte presterar. 

Att träna och utbilda sig för den här typen av situationer är ett bra sätt att minimera orosmoment i organisationen och det stärker dig i din roll. Under webbinaret tar vi upp olika typer av utmanande samtal, om ledarrollen och hur du som ledare håller motivation och energi uppe, förhålla sig till människor i förändring och deras reaktioner. Du kommer att få konkreta verktyg och tips i hur du håller dessa samtal på bästa sätt.

Webbinarledare är Desirée Harknäs, Affärsområdesansvarig på Randstad RiseSmart. Desirée har 25 års erfarenhet av förändringsarbete och omställning. Randstad RiseSmart hjälper individer, grupper och organisationer att utvecklas och växa i förändring sedan 1991. Vi arbetar med coaching, förändringsledning, omställning och affärsstrategiska HR-frågor. Randstad RiseSmart ingår i Randstad Sverige och är ett auktoriserat omställningsföretag.

Forena och Randstad RiseSmart samarbetar i karriärtjänster till Forenas medlemmar och erbjuder karriärcoaching för chefer och medarbetare, feedback på cv, personligt brev och LinkedIn-profil, intervjuträning. 

Webbinariet riktar sig till dig som är chefsmedlem i Forena.

Webbinariet sänds via Teams Live och är helt kostnadsfritt. 

Du behöver inte ha Teams Live installerat på din dator eller mobil, utan kan ansluta via webbläsare och anonymt.

Länk med instruktioner skickas den 12 juni. 

Vid frågor, kontakta event(a)forena.se

Varmt välkommen!