Kongress 15-17 oktober 

I höst är det återigen dags för Forenas kongress, förbundets högst beslutande organ! Som kongressledamot ska du bland annat fatta beslut om hur Forenas arbete ska bedrivas i framtiden, exempelvis vilka motioner som ska antas, vilken målsättning som ska gälla för nästa kongressperiod och vilka medlemmar som ska få förtroendet att leda förbundet i förbundsstyrelsen. Ni ska också ta ställning till den gångna kongressperiodens arbete. 

Utöver det kommer du att få kompetensutveckling inom en variation aktuella frågor, göra medskick inför avtalsrörelsen 2025 och lära känna andra förtroendevalda inom förbundet - kongressen är ett fantastiskt tillfälle att nätverka och utbyta erfarenheter! 

Anmälan

Du som är ett registrerat kongressombud anmäler dig här. Är du vegan, vegetarian eller har en allergi ska det framgå i anmälan. Sista anmälningsdag är 23 augusti men anmäl dig gärna så snart du har möjlighet.

Boende och resa

Kongressen äger rum på Hotell Draken i Göteborg 15-17 oktober. Boendet är bokat för samtliga deltagare oavsett var i landet du bor. Förbundet står för samtliga kostnader gällande boende, resa och eventuella lönebortfall. Information om hur du bokar din resa skickas i det bekräftelsemeddelandet du får via säkra meddelanden efter att du anmält dig. 

Förberedelser inför kongressen

Alla kongressens handlingar publiceras på vår webbplats en månad innan kongressen.

Du kommer även få inbjudan att anmäla dig till kongresskola, en digital samling inför kongressen där vi går igenom handlingar och kongressens upplägg. 

Frågor?

Har du frågor är du varmt välkommen att läsa mer på kongressens informationssida eller höra av dig till kongress(a)forena.se