Ditt med­lem­s­kap

Alla som jobbar på försäkringsbolag, banker som ägs av försäkringsbolag och hos försäkringsförmedlare kan vara med i Forena.

Hjärta

Du är välkommen som medlem oavsett oavsett yrke, befattning eller utbildning.

Medlemskapets början

Medlemskapet i Forena börjar gälla från den 1:a i den månad då vi får in din ansökan. Vill du att ditt medlemskap ska börja gälla från ett senare månadsskifte, anger du det i medlemsansökan. Retroaktivt medlemskap kan inte beviljas.

Har du frågor om medlemskapet är du välkommen att kontakta Forenas medlemsservice, telefon 08-791 17 60 eller e-post, klicka här för att komma till e-post eller kontaktformulär.

Meddela ditt gamla fack

Är du i dag med i ett annat fackförbund måste du själv kontakta det förbundet och säga upp ditt medlemskap. Gör det samtidigt som du skickar din medlemsansökan till Forena. Se till att ditt medlemskap blir sammanhängande när du byter till Forena. Det är viktigt för din kvalifikationstid till inkomstförsäkringen.

Medlemskap i A-kassan

När du är medlem i Forena kan du också bli medlem i Finans- och försäkringsbranschens a-kassa, FFA-kassan. Medlemskap söker du direkt på FFA-kassans webbplats.

Forenas personuppgiftspolicy gäller inte när du klickar på länken eftersom du kommer till en extern webbplats.

Observera att du måste vara medlem i en a-kassa för att få ut ersättning från Forenas inkomstförsäkring.